Tel: +31 88 433 33 33   Mail: info@airinternet.eu   Roermondseweg 68 NL- 6061GC Posterholt

No Fiber | No Problem
You just found the best 4G and 5G internet specialist for Business Solutions in rural and industrial areas. We provide connectivity on the thoughest places in Europe.

Reseller Training AirInternet

Als reseller bent u al een tijdje enthousiast aan de slag met QCS AirInternet. Om u zowel technisch als commercieel de beste handvatten te kunnen geven, organiseert QCS een AirInternet training. Deze training is voor u en al uw medewerkers die zich bezighouden met AirInternet geschikt.

Tijdens deze training leggen wij u haarfijn uit waar u technisch gezien rekening mee moet houden tijdens een meting en later in het traject de installatie van zowel het modem als de buitenantenne’s. Ook trainen wij u in het gebruik van de handige tools die beschikbaar zijn voor zowel een meting als installatie.
Natuurlijk laten wij u ook zien op welke punten ons AirInternet de andere internetverbindingen in de markt verslaat, denk aan straalverbindingen of zakelijk glas.

Ten slotte laten wij u zien waar de commerciële kansen in de markt liggen voor AirInternet en voorzien wij u van handvatten om deze kansen optimaal te benutten.

Training AirInternet
waar:       Luchtruim Eindhoven
Flight Forum 126
5657 DD Eindhoven
wanneer: dinsdag 30 januari
inloop: 08:30
aanvang: 09:00
lunch: 12:00
middagprogramma: 12:30
einde: 14:00

De training stellen wij gratis beschikbaar voor resellers, aanmelden kan t/m 26 januari 12:00 uur.

Wij zien graag uw aanmelding tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Toine Theunissen & Ralph Rademakers

*Afmeldingen dienen 48 uur voor aanvang doorgegeven te worden, zo niet berekenen wij € 50,00 p.p.

Come meet us

17-21 April

Hall 8