QCS benoemt ViPro tot distributeur van AirInternet.

QCS, expert op het gebied van 4G internetverbindingen, heeft met ingang van het nieuwe jaar ViPro uit Groningen aangewezen als distributiepartij van zijn AirInternet in Nederland.

Door de overeenkomst kunnen de twee bedrijven gezamenlijk marktkansen in heel Nederland benutten. Hierdoor moet AirInternet (4G connect te heten onder ViPro) een nog grotere rol kunnen gaan spelen in de markt van zakelijke internetverbindingen.

AirInternet is in 2016 door QCS geïntroduceerd in de markt als robuuste zakelijke 4G internetverbinding voor bedrijven die op dat moment niet over een snelle en stabiele internetverbinding kunnen beschikken. Inmiddels heeft QCS een 40-tal resellers door Nederland waar dus nu de partners van ViPro aan worden toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *