Tel: +31 88 433 33 33   Mail: info@airinternet.eu   Roermondseweg 68 NL- 6061GC Posterholt

No Fiber | No Problem
You just found the best 4G and 5G internet specialist for Business Solutions in rural and industrial areas. We provide connectivity on the thoughest places in Europe.

Wifi voor al uw gasten, zonder investeringskosten!

Behoefte aan een goed wifi systeem op locatie? Voor campings, vakantieparken en overige locaties waar veel mensen samenkomen hebben we het wifi ticket systeem. Vooraf doen we een site survey en onderzoeken we welke infrastructuur er al aanwezig is en waar aanvullend behoefte aan is. Zo kunnen we snelle internetverbindingen op locatie realiseren en vervolgens een dekkend wifi netwerk aanleggen door een of meerdere wifi zendmasten te plaatsen.

Voor wat betreft de tickets die we uw gasten kunnen aanbieden zijn we zeer flexibel. Dagtickets, weekend en weektickets. Gratis basis wifi, snel premium wifi. Een seperaat netwerk voor de parkmedewerkers, naast het gasten wifi. Wat de wensen ook zijn we kunnen ze speciaal bouwen voor u.

Door te werken met een ticketsysteem verandert gasten wifi van een kostenpost in een verdienmodel. Mochten de eenmalige investeringskosten te hoog zijn voor u kunnen we ook nog samen bekijken of we een deel van de investering op ons nemen in ruil voor een ticket verkoop commitment.

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie?
Neemt u dan vandaag nog contact op met ons!

Come meet us

17-21 April

Hall 8