Tel: +31 88 433 33 33   Mail: info@airinternet.eu   Roermondseweg 68 NL- 6061GC Posterholt

No Fiber | No Problem
You just found the best 4G and 5G internet specialist for Business Solutions in rural and industrial areas. We provide connectivity on the thoughest places in Europe.

Gisteren hoorde ik op de radio dat Vodafone-Ziggo met een grote landelijke storing kampte en dat enkele grote ziekenhuizen slecht bereikbaar zijn. 

Dat brengt mij bij de volgende vraag: Heeft uw bedrijf een back-up als uw verbinding uitvalt? Misschien is nu even het moment om daar bij stil te staan?

Ik ga er zonder meer vanuit dat deze ziekenhuizen één en mogelijk meerdere back-up verbindingen hebben, zodat ze kunnen doorwerken zonder te veel hinder te ondervinden. Steeds meer wordt er vanuit de cloud gewerkt en dan is een internetverbinding cruciaal. Vandaar dat een back-up een logische aanvulling is om de bereikbaarheid te maximaliseren. 

De impact van niet bereikbaar zijn, niet kunnen doorwerken, betaalterminals die niet werken en dat u uiteindelijk uw klanten niet optimaal kunt helpen is groot. 

Men kan er hele berekeningen op loslaten wat de kosten zijn als zoiets in uw onderneming gebeurt, maar de kosten van een 4G back-up verbinding zijn zo laag geworden dat u die moeite kunt besparen. Voor een paar euro per maand heeft u al een 4G back-up verbinding en deze werkt op alle Nederlandse en buitenlandse (EU28) mobiele netwerken. 

Neem gerust contact op als u wilt weten hoe u dit kunt inrichten of realiseren, ik help u graag. 

Toine Theunissen