Over ons

Begin jaren 90 werd in Nederland de telecom markt langzaam vrij gegeven. KPN had niet langer het monopolie. Toine zag dit als een kans en zijn eerste bedrijf was geboren. Een twintigtal jaren later deed zich een nieuwe aardverschuiving voor in de communicatie van mensen en bedrijven:


Bellen over internet werd écht mogelijk doordat internet stabieler werd en daarnaast nam het gebruik van mobiele telefonie een vlucht. Hierop speelde Toine in door samen met enkele compagnons een nieuw bedrijf op te richten dat Hosted Voice levert aan eindgebruikers. Alweer met goede service en support.  Inmiddels vaart dit bedrijf stabiel zijn eigen koers.

Rond 2015 groeide de vraag vanuit onze klanten naar snel en stabiel internet, met hele goede, snelle service waar men 24/7 op terug kan vallen.  In de landelijke gebieden en grensregio’s was (en is ook in 2022) snel internet niet vanzelfsprekend.  Het is echt niet zo dat bedrijven alleen maar daar zijn gevestigd waar snel internet is, in tegendeel.  Ook wij niet trouwens, onze standplaats is nog steeds een pittoresk dorpje in het mooie Midden Limburg.

Technieken namen een vlucht, steeds meer werd geautomatiseerd. De vraag was niet hóe wij met ons team dit gingen oplossen, maar wanneer.

In 2016 was het moment daar: de geboorte van AirInternet. Eindelijk is het er: Snel en stabiel internet op elke plek in Nederland en Europa!

De vraag naar een dergelijke oplossing bleek al snel dermate groot dat uit het hele land aanvragen binnenstroomden.  Eind 2017 is er daarom besloten om onder een eigen entiteit een resellermodel uit te rollen, waarbij we ons focussen op samenwerkingen met mooie en interessante IT-bedrijven uit binnen-, en buitenland.  

Nu, 4 jaar later, heeft dit geresulteerd in het mooie QCS zoals jullie dit kennen. Met meer dan 50 IT-partners door heel Europa hebben we vele honderden projecten mogen uitvoeren de afgelopen jaren.  

Hierbij staan we nog altijd versteld van de vele unieke projecten die partners bij ons aandragen,  van vliegvelden tot veerverbindingen  en windmolenparken tot volledig geautomatiseerde boerderijen. 

De toepassingen zijn eindeloos en lijken met het verstrijken van de tijd alleen maar toe te nemen!  Bij QCS zien we de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet, waarbij we hopen nog vele mooie nieuwe samenwerkingen te mogen sluiten in de komende jaren.  

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!