Management Platform

Volledig in controle zijn over de verbindingen van uw klant, dat is wat u wilt zijn en dat is wat wij u bezorgen! Via www.portal-online.eu komt u op ons whitelabel management platform uit, als distributeur van AirInternet krijgt u hier uw eigen omgeving waar u al uw verbindingen kunt terugzien.


Online of offline is

Wat het dagverbruik is

Wat het maandverbruik is t

Notificaties instellent

Signaalwaardes uitlezen

Als u gebruik maakt van onze modem software ook nog eens de provider over afstand wisselen.

Daarnaast vindt u de datarapporten van de afgelopen maanden hier terug, kunt u hier uw facturenoverzicht vinden en handige technische documenten raadplegen.

Geeft u voor een deel ook graag de controle uit handen aan uw eindklant? Er bestaat ook de mogelijkheid om een sub-portaal te creëren voor specifieke verbindingen die bij één bepaalde klant horen. Natuurlijk heeft deze dan geen toegang tot documenten, rekeningen enz.

Wilt u nog meer controle over uw verbindingen dan kunt u ook gebruik maken van onze API-koppeling. U staat dan rechtstreeks in verbinding met ons datacenter en kunt nog sneller schakelen.

Overigens kunt u ook nog uw eigen sausje over alle verbindingen leggen door te kiezen voor een private apn.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!