Meimaand beursmaand

29. april 2022

Meimaand Beursmaand
Hannover Messe en Gamma Summer Xplosion


Mei staat in het teken van de beurzen. Van 30 mei tot en met 2 juni zijn we te vinden in Hall 8 stand D34 van de Hannover Messe. Samen met enkele andere Nederlandse High-Tech bedrijven tonen we ons volledige productassortiment op het Holland High Tech paviljoen. Een perfecte gelegenheid om u van alle nieuwe innovaties op de hoogte te stellen en te netwerken op een van de grootste techbeurzen ter wereld! Alsof dat nog niet genoeg is staan we 2 juni ook op het Gamma Summer Xplosion event in Hof (DE). Hier tonen we ook al onze nieuwe innovaties aan de meest innovatieve IT-ondernemingen van Duitsland! Wilt u bij een van de 2 evenementen aanwezig zijn? Laat het ons weten dan verzorgen wij de toegang voor u.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!