New Partnership

8. augustus 2022

Strategisch partnerschap met Bondix Intelligence B.V. (English Text Below)

Op 1 augustus van dit jaar is ons officiële partnerschap met Bondix Intelligence begonnen. 
Onze twee technische afdelingen hebben zich de afgelopen maanden intensief beziggehouden met SD-WAN op Layer 2. Als QCS zijn wij er zeer trots op de eerste Bondix-partner te zijn waar dit systeem volledig operationeel is. Onze connectiviteit in combinatie met de Bondix S.A.NE software betekent hogere snelheid, langere uptime, automatische redundantie en een vast IP-adres voor alle verbindingen – nu en in de toekomst! Houd onze sociale media kanalen in de gaten om meer te weten te komen over onze gezamenlijke oplossing en schrijf u in voor onze webinar-reeks over dit onderwerp.

Strategic partnership with Bondix Intelligence.

On August 1st this year, our official partnership with Bondix Intelligence began.
Over the last few months, our two technical departments have been working intensively on SD-WAN at Layer 2. As QCS, we are very proud to be the first Bondix partner where this system is fully operational. Our connectivity combined with Bondix S.A.NE software means higher speed, longer uptime, automatic redundancy and a fixed IP address for all connections – now and in the future! Keep an eye on our social media channels to learn more about our joint solution and sign up for our webinar series on this topic.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!