AirInternet Advisory Board

3. oktober 2023

AirInternet richt adviesraad op

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een advisory board hebben opgericht om ons te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het bepalen van onze strategie voor de toekomst. De board zal bestaan uit deskundigen uit verschillende sectoren, waaronder strategie, financiën, technologie en marketing.

Het doel van de advisory board is om ons te adviseren over belangrijke kwesties die ons bedrijf beïnvloeden en ons te helpen bij het nemen van beslissingen die ons bedrijf ten goede komen. We zijn ervan overtuigd dat de expertise en ervaring van onze leden ons zullen helpen om onze doelen te bereiken en onze klanten beter te bedienen.

We beginnen met ons eerste lid aan u voor te stellen, in de komende maanden zullen we de overige leden aan u voorstellen:

Cees Links, CEO, SuperLight Photonics

Cees Links is een Nederlandse ondernemer en de huidige CEO van SuperLight Photonics, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van supercontinuumgeneratielasers, ook wel bekend als breedbandlasers of witte lasers.

Daarvoor was Cees de oprichter en voormalig CEO van GreenPeak Technologies, een fabless halfgeleiderbedrijf voor Smart Home en Internet of Things (IoT) toepassingen.

Cees was ook betrokken bij de totstandkoming van de IEEE 802.11- standaardisatiecommissie en de Wi-Fi Alliance van 1991 tot 2002. Hij was ook betrokken bij het helpen oprichten van de IEEE 802.15-standaardisatiecommissie om de basis te vormen voor de Zigbee/Thread/Matter sense and control networking technology and standardization.

Hij werd erkend als Wi-Fi-pionier met de Golden Mousetrap Lifetime Achievement award in januari 2017. In mei 2019 werd hij ingewijd in de Wi-Fi NOW Hall of Fame. Op 29 oktober 2019 ontving het WaveLAN-team een IEEE Milestone Award, waarbij WaveLAN werd erkend als de voorloper van Wi-Fi, wat leidde tot de vorming van de IEEE 802.11 Working Group for Wireless Local Area Networks.

We kijken ernaar uit om samen te werken met Cees en zijn inzichten en adviezen te gebruiken om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!