Point Of Sale POS

1. maart 2024

Wat heb ik nodig voor mijn kassasysteem?

Een betrouwbare internetverbinding is de basis van elk kassasysteem oftewel Point of Sale (afgekort POS) .
Het is de sleutel.
Zonder een goede internetverbinding kan je kassasysteem niet optimaal functioneren en het kan zelfs leiden tot verlies van klanten en omzet!!

Een kassasysteem kan bestaan uit verschillende apparatuur, zoals een barcodescanner, een bonnensysteem, een betaalterminal of een vaste kassa. Meestal zijn er ook meerdere apparaten met directe internettoegang
(bijvoorbeeld een tablet, smartphone of computer) waarmee een POS-app kan worden bediend. Het ene bedrijf wil misschien een set-up met veel accessoires, terwijl een ander bedrijf alleen de app nodig heeft.

Een kassasysteem kan heel divers zijn, dat maakt het moeilijk om te bepalen wat jouw bedrijf precies nodig heeft. Stel je eigen systeem samen met de hulp van een expert, zodat je precies krijgt wat voor jou het beste werkt.
Fysieke winkels en digitale winkels hebben bijvoorbeeld POS-software nodig om de inventaris en transacties te beheren. Een kleiner bedrijf kan soms toe met enkel een pinapparaat of bonprinter.

Het juiste POS-systeem zorgt ervoor dat je bedrijf soepel blijft draaien. Je voorraadbeheer gaat automatisch terwijl het voorheen veel tijd kostte.

Door bepaalde taken te automatiseren, zoals het controleren van aankopen of het bijhouden van voorraadniveaus kan een kassasysteem de productiviteit in een winkel verhogen. Als je processen optimaliseert met software, heb je meer tijd tot je beschikking. Die je weer voor andere dingen in kunt zetten.

AirInternet zorgt voor de beste verbinding op jouw locatie. Locatie erbij, pop up store er af, alles is mogelijk en eenvoudig schaalbaar.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!