AirInternet M2M IOT

QCS AirInternet M2M IOT


M2M IOT connectiviteit van QCS een unieke samenwerking tussen QCS en Telecomgigant Orange in Europa!
Toine Theunissen
Toine TheunissenCEO

QCS heeft als een van de weinige bedrijven in Europa een bijzonder unieke samenwerking met telecomprovider Orange. Orange is niet alleen sterk vertegenwoordigt in Europa, wereldwijd bieden ze in ruim 220 landen toonaangevende en efficiënte oplossingen aan. Dankzij onze unieke samenwerking kunnen wij als een van de weinige operators u in Europa toegang verlenen tot deze toonaangevende oplossingen!


De beste en veiligste oplossing in de markt!
Internet of things, machine to machine en de komst van 5G wordt groot, héél groot! Met een potentieel van 1 miljoen devices per vierkante kilometer die op 5G kunnen connecten zijn er eindeloze mogelijkheden voor bedrijven. Wordt daarom vandaag nog onderdeel van de QCS familie en verzeker u van een slimme toekomst!

Internet of Things wordt gevormd door slimme objecten die voorzien zijn van sensoren die informatie verzamelen. Daarna delen ze die informatie via een communicatie netwerk. Die informatie (indien nodig realtime) wordt aangewend bij procesoptimalisatie, verhoogt de efficiëntie, het rendement en de veiligheid en doet zelfs nieuwe toepassingen ontstaan in de meest diverse sectoren. Orange is een van de grootste spelers in het Internet of Things in Europa.

De M2M IOT oplossing van QCS is uitermate geschikt voor al uw IOT projecten. Wij kunnen u overal in Europa provider onafhankelijk een IOT signaal leveren. Onze IOT simkaarten nemen overal in Europa provider onafhankelijk het sterkste internetsignaal uit de lucht. U heeft hierbij de keuze uit een 2G, 3G, 4G, 5G, NB-IOT of LTE-M signaal.

Wij kunnen uw project voorzien van IOT simkaarten die voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen. Heeft u een omvangrijker project kunnen we ook een speciaal op maat gemaakt IOT-datapool voor u opzetten. Wilt u eerst sparren met ons over wat de beste opzet is voor uw project doen we dit natuurlijk ook graag!

gadget-google-wifi-internet-1054554

  • 100 MB data
  • SIM card costs
  • Hoogste beveiligingslevel
  • Toegang tot portaal

Kiest u voor onze standaard IOT simkaart leveren we u 100MB per maand. Heeft u uw tegoed verbruikt blijft de kaart doorlopen. U betaald de extra verbruikte MB’s simpelweg achteraf.

IoT Architect

– Krijgt u ook steeds meer vraag naar IoT toepassingen vanuit uw klant netwerk?
– Wilt u graag sensoren ontwikkelen en inzetten bij uw klanten maar weet u niet goed welke hardware het beste geschikt is?
– Heeft u speciale wensen m.b.t. de dataverzameling en verwerking?
– Of wilt u een op maat gemaakt dashboard waarmee u alles inzichtelijk heeft?

Dan bent u bij de IoT architect aan het juiste adres! Leg uw project en de bijbehorende wensen aan ons voor en wij denken met u mee, maken een actieplan en bouwen de oplossing voor u. Of het nu gaat om de te gebruiken software, hardware, connectiviteit, dashboard of de dataverwerking, voor al uw IoT vragen kunt u terecht bij ons.

Bij ons vindt u inhouse het meest complete aanbod aan Europese IoT connectiviteit. 

 

We kunnen Lora|2G|3G|4G|5G|NB-IoT|LTE-M op elk netwerk leveren door heel Europa. Hardwarematig kunnen wij u een breed scala aan standaard sensoren voorleggen. Zit hier niet tussen wat u zoekt dan kunt u in gesprek met onze sensor specialist om een stukje maatwerk toe te passen. De uiteindelijke gegevens van zowel de verbinding de sensor als de daaruit voortkomende data kunnen wij in een custom made portaal aan u presenteren. Besteedt u de dataverwerking liever uit? Wij nemen dit graag van u over zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Meer weten? Neem contact op! 

Ralph Rademakers
r.rademakers@airinternet.eu
+31 88 433 3301

Supportvragen? 

Toine Theunissen
support@airinternet.eu
+31 88 433 33 33 

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!