Tel: +31 88 433 33 33   Mail: info@airinternet.eu   Roermondseweg 68 NL- 6061GC Posterholt

Welkom | Herzlich Willkommen | Welcome
You just found the best 4G and 5G internet specialist for Business Solutions in rural and industrial areas. We provide connectivity on the thoughest places in Europe.
QCS AirInternet de grootste databundels

AirInternet het alternatief voor glasvezel in Europa!

Het QCS AirInternet project zorgt ervoor dat ondernemers op een bedrijventerrein en buitengebieden uitstekend, snel en zakelijk 4G-internet kunnen gebruiken tegen zeer aantrekkelijke tarieven en met een vast IP-adres.

AirInternet kan op elke locatie binnen Europa worden toegepast waar internet via de kabel niet voldoet of te duur is. De installatie is eenvoudig, op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal.

Voordelen van AirInternet

QCS doet er middels resellers alles aan om de ondernemers op bedrijventerreinen en buitengebieden te kunnen voorzien van snelle internetverbindingen vergelijkbaar met glasvezel.  AirInternet kent tal van mogelijkheden, zo heeft u een stabiele internetverbinding met een vast publiek IP adres. Tevens biedt QCS AirInternet de mogelijkheid voor een back-up internetverbinding, een ideale redundantie! Elk bedrijf binnen Nederland en Europa kan gebruik maken van QCS AirInternet. U kunt daarnaast kiezen tussen databundels en servicepakketten waardoor u zelf uw ideale verbinding kunt samenstellen.

QCS garandeert een uptime van 99,8% voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot wel 20x sneller dan uw huidige verbinding. Daarnaast gaat het AirInternet door de lucht in plaats van door de grond, u bespaart dus op de opstartkosten en het is snel leverbaar!

Davina Vorstenbosch, V.D. Wetering
Davina Vorstenbosch, V.D. Wetering
@Werotax
Lees verder
''Na 2 jaar gebruik gemaakt te hebben van AirInternet, zijn we overgestapt naar glasvezel. We zijn altijd heel goed behandeld en geholpen door QCS. Ook al belde we buiten kantoor uren er was altijd een vriendelijke stem die ons weer op weg kon helpen. We raden QCS/AirInternet dan ook zeker aan bij mensen die nog geen glasvezel hebben. Van ons een dikke 10 voor jullie.''
Kees Huinink
Kees Huinink
@Huinink
Lees verder
”De drie nieuwe windmolens in Nieuw- en Sint Joosland hebben een bladhoogte van maar liefst honderd meter. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is heel belangrijk voor het management van de windmolens. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld op afstand worden aan- en uitgezet. Normaal wordt in zo’n situatie glasvezel aangelegd, maar ICT-bedrijf Huinink heeft met AirInternet een goedkoper alternatief weten te realiseren.
Previous
Next

Enkele klantlocaties

Snel en robuust internet

AirInternet heeft een maximale snelheid van 600Mb/100Mb.  Mocht u (na vooraf automatisch gewaarschuwd te zijn bij 75% en 100% verbruik) uw databundel overschrijden, schakelt er automatisch een nieuwe databundel in. Uw verbinding wordt nooit geknepen. Is uw internetverbinding dusdanig van levensbelang voor uw bedrijf dat deze nooit mag wegvallen, kunt u ervoor kiezen een tweede verbinding te koppelen aan uw 4G AirInternet verbinding. Aanvullend kunt u ook nog kiezen voor een Fixed IP-Box van QCS, hiermee krijgen alle verbindingen hetzelfde IP-adres en heeft u geen problemen meer als uw verbinding omschakelt. Meer informatie: www.qcsprovider.eu

Databundels

Met databundels van 200,400 en 1000 GB per maand, kunnen wij u de ruimste databundels in de markt bieden. In tegenstelling tot de bekende 5Gb per dag zit op deze abonnementen geen dag limitering. U beschikt vanaf dag 1 direct de hele maand over de gekozen hoeveelheid aan data. Deze verbinding wordt niet geknepen zodra u de limiet van uw maandbundel bereikt heeft. De verbinding blijft op dezelfde constante snelheid doordraaien, zonder dat u hinder ondervindt van het bereiken van de limiet. Achteraf berekenen we u simpelweg een kleine vergoeding voor de extra GB’s die u verstookt heeft, tenminste als het u lukt om de eerste hoeveelheid data te verbruiken binnen één maand. Overigens monitoren wij gedurende de maand uw bundel en ontvangt u meermaals meldingen van ons bij het bereiken van x-procent van uw bundel. U wordt dus altijd gewaarschuwd als u buiten de bundel treedt.

Portaal

Voor alle verbindingen die u via QCS afsluit geldt dat deze direct in uw eigen portaal zichtbaar worden. In dit portaal kunt u:

  • De signaalwaardes van onze modems uitlezen
  • Simkaarten aan en uitzetten
  • Realtime uw dataverbruik uitlezen
  • Prijslijsten en handleidingen raadplegen
  • Uw facturen bekijken

Op deze manier blijft uzelf volledig in controle over uw verbindingen. 

Voordelen maandbundel:

 – Onbeperkt snel internet met een basis van 200, 400
of 1000GB per maand.

– Continue toegang tot snel internet. Geen geknepen verbinding na het verstoken van uw bundel.

– Back-ups, Windows updates etc. kunnen niet meer voor problemen zorgen.

– Televisie kijken (met mate) over uw 4G verbinding is mogelijk.

– VoIP telefonie over uw AirInternet verbinding is mogelijk.

– Camera’s en alarmcentrales werken probleemloos over deze verbinding.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op