AirInternet

QCS AirInternet de grootste databundels

AirInternet Europees
snel internet
zonder glasvezel!

Het QCS AirInternet project zorgt ervoor dat ondernemers op een bedrijventerrein en buitengebieden uitstekend, snel en zakelijk 4G-internet kunnen gebruiken tegen zeer aantrekkelijke tarieven en met een vast IP-adres.

AirInternet kan op elke locatie binnen Europa worden toegepast waar internet via de kabel niet voldoet of te duur is. De installatie is eenvoudig, op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal.

Voordelen van AirInternet

QCS doet er via haar partnernetwerk alles aan om de ondernemers op bedrijventerreinen en buitengebieden te kunnen voorzien van snelle internetverbindingen vergelijkbaar met glasvezel.  AirInternet kent tal van mogelijkheden, zo heeft u een stabiele internetverbinding met een vast publiek IP adres. Tevens biedt QCS AirInternet de mogelijkheid voor een back-up internetverbinding, een ideale redundantie! Elk bedrijf binnen Nederland en Europa kan gebruik maken van QCS AirInternet. U kunt daarnaast kiezen tussen databundels, ip-adressen en aanvullende services. Hierdoor kunt uzelf de ideale verbinding samenstellen.

20X sneller dan ADSL

QCS garandeert een uptime van 99,8% voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot wel 20x sneller dan uw huidige verbinding. Daarnaast gaat het AirInternet door de lucht in plaats van door de grond, u bespaart dus op de opstartkosten en het is snel leverbaar!

Davina Vorstenbosch, V.D. Wetering
Davina Vorstenbosch, V.D. Wetering@Werotax Lees verder
”Na 2 jaar gebruik gemaakt te hebben van AirInternet, zijn we overgestapt naar glasvezel. We zijn altijd heel goed behandeld en geholpen door QCS. Ook al belde we buiten kantoor uren er was altijd een vriendelijke stem die ons weer op weg kon helpen. We raden QCS/AirInternet dan ook zeker aan bij mensen die nog geen glasvezel hebben. Van ons een dikke 10 voor jullie.”
Kees Huinink
Kees Huinink@Huinink Lees verder
”De drie nieuwe windmolens in Nieuw- en Sint Joosland hebben een bladhoogte van maar liefst honderd meter. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is heel belangrijk voor het management van de windmolens. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld op afstand worden aan- en uitgezet.
Normaal wordt in zo’n situatie glasvezel aangelegd, maar ICT-bedrijf Huinink heeft met AirInternet een goedkoper alternatief weten te realiseren.
Previous
Next

Enkele klantlocaties
Snel en robuust internet

AirInternet heeft een maximale snelheid van 600Mb/150Mb. Mocht u (na vooraf automatisch gewaarschuwd te zijn bij 75% en 100% verbruik) uw databundel overschrijden, schakelt er automatisch een nieuwe databundel in. Uw verbinding wordt nooit geknepen. Is uw internetverbinding dusdanig van levensbelang voor uw bedrijf dat deze nooit mag wegvallen, kunt u ervoor kiezen een tweede verbinding te koppelen aan uw 4G AirInternet verbinding. Dit kan middels onze SD-WAN oplossing. Bijkomend voordeel van onze SD-WAN oplossing is dat al uw internetverbindingen hetzelfde IP-adres krijgen.
Meer informatie: SD-WAN

Databundels

Met databundels van 0 tot 1000 GB per maand, kunnen wij u de ruimste databundels in de markt bieden. In tegenstelling tot de bekende 5GB per dag zit op deze abonnementen geen dag limitering. U beschikt vanaf dag 1 direct de hele maand over de gekozen hoeveelheid aan data. Deze verbinding wordt niet geknepen zodra u de limiet van uw maandbundel bereikt heeft. De verbinding blijft op dezelfde constante snelheid doordraaien, zonder dat u hinder ondervindt van het bereiken van de limiet. Achteraf berekenen we u simpelweg een kleine vergoeding voor de extra GB’s die u verstookt heeft, tenminste als het u lukt om de eerste hoeveelheid data te verbruiken binnen één maand. Overigens monitoren wij gedurende de maand uw bundel en ontvangt u meermaals meldingen van ons bij het bereiken van x-procent van uw bundel. U wordt dus altijd gewaarschuwd als u buiten de bundel treedt.

Portaal

Voor alle verbindingen die u via QCS afsluit geldt dat deze direct in uw eigen portaal zichtbaar worden. In dit portaal kunt u:

 • De signaalwaardes van onze modems uitlezen
 • Simkaarten aan en uitzetten
 • Realtime uw dataverbruik uitlezen
 • Prijslijsten en handleidingen raadplegen
 • Uw facturen bekijken

 

Voordelen op een rijtje:

 • Onbeperkt snel internet.
 • Vast IP-adres op uw 4G verbinding mogelijk.
 • Provider onafhankelijk werken mogelijk.
 • E-sim simkaarten leverbaar, wissel nooit meer uw sim.
 • Back-ups, Windows updates etc. kunnen niet meer voor problemen zorgen.
 • VoIP telefonie over AirInternet is mogelijk.
 • Camera’s en alarmcentrales werken probleemloos over deze verbinding.


Test uw dekking

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Klik Hier

AirInternet voor de expert

Beschikt u over een hoge mate van IT  en 4G kennis? Zijn bovenstaande standaardproducten niet toereikend voor u? Dan kunt u met onze expert diensten aan de slag. Zo kunnen wij u een eigen custom made datapool leveren, waarbij uzelf het datavolume per maand bepaalt (minimum van 1 Terabyte per maand). Voordeel van de pool is dat uzelf uw eigen abonnementsvormen kunt samenstellen. Verder kunt u een efficiënter dataverbruik realiseren, bij een correcte opzet. 

Heeft uzelf de beschikking over een eigen IP-adressen blok, dan kunnen wij door de verplaatsing van uw blok naar ons datacenter verbindingen uitleveren met uw eigen IP-adressen. Dit kunnen we ook doen door u een eigen SD-WAN server toe te kennen in ons datacenter. 

Verder zijn private APN’s, Thales koppelingen en custom made dataprojecten buiten Europa mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

API koppeling

Middels een API (Application Programming Interface) koppeling. Bouwen we een toegangspoort voor u tot een bestaande applicatie van ons (bijvoorbeeld het AirInternet simmanagementsysteem van een IoT connectiviteit toepassing, zoals M2M, LTE M of NB-IOT) die het mogelijk maakt om functionaliteit van de applicatie, beschikbaar te maken voor andere systemen. Een API maakt communicatie mogelijk tussen verschillende systemen. API’s zijn ontworpen om waarden in te vullen, te herstellen, bij te werken en te verwijderen. Onze API maakt gebruik van het JSON protocol.

Heeft u interesse in een of meerdere van deze expert diensten, neemt u dan contact op met Toine Theunissen

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!