Bereikbaarheid in de Zorg

5. december 2023

In de keten van acute zorg zijn in korte tijd vaak meerdere én verschillende zorgverleners betrokken bij de zorg voor dezelfde patiënt.

Daarom is het belangrijk dat de verschillende acute zorgverleners snel kunnen beschikken over patiëntinformatie en dat ze die informatie ook met elkaar kunnen delen.
Inzicht in aspecten als de voorgeschiedenis van de patiënt, eventueel gebruik van medicijnen of chronische aandoeningen, verbetert de zorg voor de patiënt: de patiënt krijgt sneller de juiste zorg door de juiste zorgverlener op de juiste plek.

Ambulance, huisarts en SEH moeten zeer snel en goed communiceren. Met een stabiele snelle internetverbinding kan de ambulance bijvoorbeeld meer structuur brengen in de informatie en wordt deze automatisch op de SEH verwerkt.

Al vanuit de ambulance, op weg naar het ziekenhuis, wordt informatie over de patiënt verstuurd aan het ziekenhuis.

Het ziekenhuis kan zich hierdoor voorbereiden op de komst van de patiënt en de digitaal verstuurde gegevens kunnen direct opgenomen worden in het ziekenhuissysteem.
De ambulancezorgprofessional kan de patiëntinformatie tevens naar de huisarts van de patiënt sturen, ten behoeve van diens patiëntendossier.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!