Herontwikkeling

5. december 2023

De politiek onderzoekt of revitalisering van oude industrieterreinen een doorslaggevende bijdrage kan bieden voor nieuwe woningen, werk en handel dus met behoud van het bestaande groen.

Dit is goed voor het klimaat en goed voor de mensen.
Maar oude industrieterreinen zijn vaak vervuild, ze bevatten bijvoorbeeld zware metalen of chemicaliën, ze hebben geen toegangswegen of elektriciteits- en wateraansluitingen die voldoen aan de huidige normen of elektriciteits- en wateraansluitingen die voldoen aan de huidige normen, en nog veel meer. Daarom moeten ze worden hersteld en herontwikkeld.
Steun voor revitalisering voor de gemeenten is ook nodig. Bedrijfsterreinen creëren banen en zorgen voor productiviteit in de regio.

Politici zullen snel moeten handelen op het gebied van duurzame landontwikkeling.

Bron: LinkedIn 08-09-2023 Prof. Dr. Julia Frohe – Voorzitter van de Raad van Bestuur / CEO Business Metropole Ruhr GmbH

Een van de eerste dingen die nodig zijn bij inrichten en ontwikkelingen van nieuwe terreinen is een goede internetverbinding. Wachten op glasvezel is niet nodig. Als je vandaag beslist, kun je morgen beginnen!

AirInternet maakt het mogelijk.

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!