Tel: +31 88 433 33 33   Mail: info@airinternet.eu   Roermondseweg 68 NL- 6061GC Posterholt

No Fiber | No Problem
You just found the best 4G and 5G internet specialist for Business Solutions in rural and industrial areas. We provide connectivity on the thoughest places in Europe.

Fixed IP-Box

De Fixed IP-Box oftewel FIP is een box die alle verbindingen van een vast IP-adres voorziet. In tegenstelling tot een regulier modem zijn bij deze box de internetverbinding en het vaste IP-adres gescheiden. Aan de FIP box kunnen meerdere internetverbindingen tegelijk worden gekoppeld, waardoor u een failover creëert. In geval van een storing zorgt uw router ervoor dat er wordt overgestapt op een andere verbinding. De FIP box zorgt er vervolgens voor dat alle verbindingen hetzelfde IP-adres hebben en u dus geen onderbreking bemerkt tijdens het overschakelen.

4G modem transparant

Dankzij de FIP box kunnen dus ook internetverbindingen die nu geen beschikking hebben over een vast IP-adres alsnog een vast IP-adres krijgen. Sterker nog ook als u wisselt van internetaanbieder blijft uw IP-adres hetzelfde!
De FIP boxen van QCS kunnen worden voorzien van een /29 of / 28 netwerk, waarmee u de beschikking heeft over respectievelijk 8 en 16 vaste IP-adressen. Qua hardware voeren we 2 varianten de heavy en light variant. De heavy variant kan een maximale snelheid van 280Mbps doorlaten, de light variant heeft een maximum van 80Mbps.
Wilt u ook afrekenen met onveilige internetverbindingen en steeds wisselende IP-adressen? Bestel dan vandaag nog een FIP-Box!

 

Come meet us

17-21 April

Hall 8