Gemeenten en Collectieven

QCS AirInternet voor gemeenten en collectieven

Gemeenten en Collectieven

QCS ondersteunt landelijk diverse gemeenten en collectieven bij het zoeken naar een oplossing voor een snelle internetverbinding. Veel bedrijventerreinen zijn nog niet voorzien van een snelle internetverbinding. Daarnaast zijn nog eens evenveel bedrijventerreinen snelle glasvezelverbindingen belooft maar kunnen deze beloftes vaker achteraf niet worden waargemaakt. QCS helpt gemeentes en collectieven door de behoeftes van een dergelijk gebied te inventariseren en te bekijken wat er mogelijk is.

Een glasvezelcollectief is vaak niet haalbaar omdat het benodigd aantal gebruikers niet gehaald wordt of de kosten van de aanleg en het maandbedrag simpelweg te hoog zijn. In deze gevallen kan QCS een oplossing bieden door o.a. AirInternet aan te bieden.

 

Wij adviseren o.a.:

Previous
Next

AirInternet is een 4G/5G oplossing die een minimum snelheid garandeert van 40Mb/10Mb (download/upload). Maximaal kunnen we op dit moment snelheden van 600Mb/150Mb halen. Daarnaast geeft AirInternet een vast IP-adres uit, een unieke feature binnen de 4G oplossingen. Het vergelijk tussen AirInternet en zakelijk glas wordt dan ook terecht vaak gemaakt. Voor AirInternet hoeft daarnaast niet gegraven te worden, is er geen vergunning nodig en kan iedereen individueel beslissen. Hierdoor zijn de aansluitkosten een stuk lager en daalt de oplevertijd. AirInternet is daarnaast ook uitermate geschikt om de aanlegperiode tot glasvezel te overbruggen, bijkomend voordeel is dat de verbinding na de komst van glasvezel omgebouwd kan worden in een back-up verbinding.

Voordelen AirInternet:

  • Gegarandeerde hoge snelheden
  • Individueel beslissen, niet afhankelijk van collectieven
  • Geen graafwerkzaamheden
  • Geen vergunning nodig
  • Korte levertijd
  • Redundante/stabiele oplossing
  • Aanzienlijk voordeliger dan zakelijk glas
  • Na de komst van glasvezel kan AirInternet als back-up lijn gebruikt worden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contactgegevens

QCS Maastricht B.V.            Tel: +31 088 433 33 33                      KvK: 63646692
Roermondseweg 68            Email: info@airinternet.eu                 Btw-nr: NL855332529B01
6061GC Posterholt

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!