Grote databundels voor snel internet

Grote databundels voor snel internet

Hoe groot moet een databundel zijn?

Loop je op dit moment omzet mis? Omdat jou klant niet over een snelle internetverbinding beschikt en er dus geen VoIP, cloud diensten, video diensten etc. kan worden aangeboden? Of omdat de klant zich in het buitengebied bevindt en je denkt dat er geen alternatief is voor glasvezel? Omdat je geen partner heeft die hoog specialistische en zwaar beveiligde verbindingen kan opzetten? Nu niet meer! Wij staan voor je klaar in Europa met AirInternet! AirInternet heeft een maximale snelheid van 600Mb/100Mb.

Welke databundel adviseren wij?

Te grote bundels bestaan niet, want wat je hebt wordt ook gebruikt . Te kleine bundels maken dat de verbinding snel traag wordt. Maar wat is dan te groot en wat is te klein? En wat is nu de ideale grootte voor jou klant? Om antwoord te geven op de vraag wat te groot en te klein is moet je eerst weten wat je klant nodig heeft. Neem contact op dan denken wij met je mee. Geheel vrijblijvend. Bel +31 88 433 33 33 of mail naar info@airinternet.eu

Verschillen in grootte databundels – variatie in Gb

Met databundels van 200, 400 en 1000 GB per maand, kunnen wij de ruimste databundels in de markt bieden. In tegenstelling tot de bekende 5GB per dag zit op deze abonnementen geen dag limitering. Vanaf dag 1 beschik je direct de hele maand over de gekozen hoeveelheid aan data. Deze verbinding wordt niet geknepen de limiet van de maandbundel bereikt is.

En als de grote databundel op is?

Mocht (na vooraf automatisch gewaarschuwd te zijn bij 75% en 100% verbruik) de databundel overschreden worden, schakelt er automatisch een nieuwe databundel in. De verbinding wordt nooit geknepen.

Waar kan ik deze grote databundel krijgen?

Wij leveren onze producten in heel Europa. Dit doen we via een partner netwerk. Neem contact met ons op dan brengen we je in contact met een leverancier. Vandaag besteld is morgen in huis! Bel +31 88 433 33 33 of mail naar info@airinternet.eu Of wil je zelf partner worden? Dat kan natuurlijk ook ! Bel +31 88 433 3301 of mail naar sales@airinternet.eu

Wat is een Gb in een databundel eigenlijk?

Wat zijn bits en bytes? Computers gebruiken een binaire code als basis voor al het rekenwerk. De binaire code is een soort taal die bestaat uit reeksen van enen en nullen. Een bit staat voor een binair cijfer, dat kan een 0 of 1 zijn. Een byte bestaat uit 8 bits. Die serie van acht is de kleinst mogelijke informatie-eenheid. Je kan daar bijvoorbeeld een letter mee maken. Neem de letter “Z”, in binaire code is dat 01111010. Software werkt allemaal met die kleinste informatie-eenheden (bytes). Daarom worden bestandsgroottes en groottes van opslagmediums zoals harde schijven aangegeven met bytes (kilobytes, megabytes, gigabytes, terabytes). Maar data verzend je per nulletje of eentje over de internetlijn, dus per bit. Internetsnelheden worden daarom aangeduid met bits (megabits, gigabits, enzovoorts). De afkorting van bit is een kleine b, en de afkorting van byte is een grote B.

Volgens de standaard betekent “giga” 1 miljard; volgens deze definitie is 1 GB dus gelijk aan 1.000.000.000 bytes. De afkorting Gbit staat voor gigabit. De term Gbit wordt, vooral gebruikt om uploadsnelheden en downloadsnelheden in uit te drukken. Om je een beeld te geven: het downloaden van een YouTube filmpje kost met een internetsnelheid van 20 Mbps zo’n vier seconden. Een gigabyte is, je raadt het al, groter dan een gigabit. Om precies te zijn acht keer zo groot. Eén gigabyte bestaat dus uit acht Gbit. De afkorting voor gigabyte is GB. Logischerwijs is er veel verwarring tussen gigabyte en gigabit.

Op wikipedia staat de volgende uitleg… https://nl.wikipedia.org/wiki/Gigabyte

Bij QCS krijg je de bundel waar je recht op hebt, we schrijven Gb maar je krijgt gewoon 1024 Mb voor 1 Gb. Natuurlijk

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!