QCS AirInternet partner programma

Mogen we ook u als onze partner verwelkomen?

Revolutionair AirInternet van QCS

Een gedegen internetverbinding voor elk bedrijf in Europa. Dat is de missie van QCS! Met het uitblijven van een landelijk dekkend glasvezelnetwerk zijn het met name de bedrijven in de buitengebieden en diverse bedrijventerreinen die een groot probleem hebben.

  • Zelf glasvezel aanleggen is voor velen een te kostbare aangelegenheid.
  • Werken over een ADSL verbinding met een snelheid van 8Mb/1Mb is anno 2020 voor velen ook geen optie meer.

Maar wat is dan de oplossing? Juist! AirInternet van QCS! Dit glasvezelinternet waarbij de local loop/last mile wordt overbrugt met 4G technologie die werkt met een vast IP-adres kan door het aanspreken van 4 zendmasten, een signaal bundelen waarover in een gebied met een goede 4G dekking snelheden vergelijkbaar met glasvezel worden behaald. Is de dekking niet optimaal dan heeft QCS externe buitenantennes die het signaal versterken. Op deze manier worden altijd goede snelheden gehaald.

 

"Werken over een ADSL verbinding met een snelheid van 8Mb/1Mb is anno 2020 optie meer!"

Naast de hoofdverbindingen die we Europa breed kunnen leveren, heeft QCS ook een breed scala aan back-up verbindingen en M2M/IoT verbindingen in haar assortiment. Ons portfolio bevat dan ook het meest complete pakket aan mobiele dataoplossingen voor Europa!

QCS heeft haar AirInternet oplossing in 2015 geïntroduceerd in de markt. Door de uitermate positieve reacties uit binnen en buitenland zijn we in 2017 overgestapt van het bedienen van eindklanten naar het beleveren van IT-partners die het aan hun eindklanten leveren. Diverse resellers hebben zich sinds dat moment bij ons aangesloten. Waarbij inmiddels vele honderden klanten zowel in Nederland als Europa voorzien zijn geworden van een snelwerkende robuuste internetverbinding.

Wat doet QCS voor haar partners?

  • Wij willen graag actief met u samenwerken om de beste producten aan uw klanten te leveren.
  • U heeft altijd een vast contactpersoon ter beschikking.
  • Wij ondersteunen onze partners actief op het gebied van marketing & sales.
  • U wordt continu geïnformeerd over de laatste updates, mogelijkheden en trends.
  • Wij trainen u in het gebruik van onze producten.
  • Wij stellen een breed scala aan documentatie beschikbaar omtrent onze producten en diensten.

AirInternet Partner worden?

Heeft u nu ook diverse bedrijven waar de huidige internetverbinding niet voldoet? Wilt u meeliften op onze kennis en expertise en uw klanten een nog breder assortiment aan internetoplossingen aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ralph Rademakers 

+31 88 433 33 01
rr@airinternet.eu