Sneller internet met 5GTurbo


Internet – een korte terugblik

In de jaren 2000 werd het internet zoals wij het nu kennen steeds meer gemeengoed in het dagelijks leven. Online winkelen, online bankieren bankieren en communiceren werd meer en meer gebruikt.
In 2004 (ruim 20 jaar geleden) werd Facebook gelanceerd, waardoor sociale media een grote rol gingen spelen in het online leven van mensen.

Sinds de jaren 2010 heeft het internet een enorme vlucht genomen. Online diensten als Netflix en Spotify hebben de manier waarop we televisie kijken en muziek luisteren veranderd. En de opkomst van kunstmatige intelligentie en het internet der dingen (IoT) maken het mogelijk om steeds meer apparaten en systemen met elkaar te verbinden.
AirInternet® zorgt er voor dat iedereen overal internet heeft.

 


Wat is AirInternet 5GTurbo

AirInternet 5GTurbo biedt overal toegang tot het internet, ook op de meest onherbergzame plekken in Europa. Dit doen we door gebruik te maken van de snelste netwerken die op jouw locatie beschikbaar zijn.

We leveren snel, betrouwbaar en provider onafhankelijk. AirInternet 5GTurbo maakt razendsnel internet beschikbaar, waar geen kabel of glasvezel aanwezig is. Daarnaast is AirInternet 5GTurbo ook geschikt als aanvulling of back-upverbinding voor kabel of glasvezel netwerken, waar toegang tot het internet kritisch is voor het bedrijf.  AirInternet 5GTurbo maakt dat je maximaal online bent. Of je nu op één en dezelfde locatie blijft, of door heel Europa reist, dat maakt geen verschil.

Het concept achter AirInternet 5GTurbo is eenvoudig maar krachtig. Wanneer een gebruiker een trage internetlijn heeft, wordt verbinding automatisch gekoppeld met de mobiele 5G verbinding van AirInternet 5GTurbo. Hierdoor kun je de snelheden bundelen, zonder aanzienlijke extra kosten. Het hele proces wordt mogelijk gemaakt door de bijgeleverde hardware.
Door verbindingen van meerdere aanbieders te combineren, waarbij beide beide gebruik maken van dezelfde publieke IP-adressen, creëer je een redundante opstelling. Als één verbinding uitvalt, neemt de andere het automatisch over. Dit minimaliseert downtime en zorgt voor continuïteit in bedrijfsactiviteiten.


Hoe weet ik welke 5GTurbo de beste oplossing is voor mij?

We leveren in heel Europa 5GTurbo in 5 varianten:
– 5GTurbo SIM Europe – een enkele SIMkaart om snel internet te leveren.
– 5GTurbo NL
– 5GTurbo D
– 5GTurbo Europa – zonder vast IP Adres
– 5GTurbo DHZ (Doe Het Zelf)

Wat voor jou de beste oplossing is, is helemaal afhankelijke van je wensen.
Denk dan bijvoorbeeld aan:
– hoe snel moet je verbinding zijn
– wil je wel of geen vast IP adres
– wat is de out-to-in strategie die nodig is om het snelste netwerk te gebruiken

Deze dingen bespreken we graag met je. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 4 33 33 01 of een mail sturen naar sales@airinternet.eu
Ook zijn we bereikbaar via LinkedIn , Facebook en Instagram. Geheel vrijblijvend.

met AirInternet heb je overal in Europa internet in je camper
Waar kan ik informatie over 5GTurbo opvragen?

Zoals hierboven al geschreven leveren wij onze verbindingen aan bedrijven en consumenten in heel Europa!
Dit doen we via een reseller netwerk. Neem contact met ons op dan brengen we je in contact met een reseller bij jou in de buurt die jouw taal spreekt en de omgeving kent.

Vandaag besteld is morgen in huis! Bel +31 88 433 33 33 of mail naar info@airinternet.eu

Of wil je zelf reseller worden? Dat kan natuurlijk ook !
Bel +31 88 433 3301 of mail naar sales@airinternet.eu

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!