Back-up oplossing

QCS AirInternet back-up oplossing

Sim Only

U bepaalt de hardware wij leveren de connectiviteit, met één vast ip-adres

Datapool

Nooit meer buiten de bundel met een datapool voor al uw back-up verbindingen

Stay Connected, Back-up!

Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van Cloud toepassingen en trends als Bring Your Own Device is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben.

QCS biedt ondernemers een betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stelt bij uitval van de hoofdverbinding.

Volg ons op:


Linkedin


Twitter


Youtube


Facebook

Of neem contact op:

Tel: +31 88 433 33 33
Email: info@airinternet.eu

Supportdesk: +31 88 433 33 40
E-support: support@airinternet.eu
Twitter support: @QCS_AirInternet 

AirInternet Back-up Sim-Only

QCS heeft diverse mogelijkheden om u te voorzien van een passende back-up verbinding. Zo kunnen we u een back-up verbinding leveren op basis van sim-only. U plaatst zelf de simkaart in uw hardware en draagt zelf de verantwoording voor een correcte configuratie tussen de hoofd- en back-up verbinding. Afhankelijk van uw wensen kunt u deze simkaart voorzien van een jaarlijks of maandelijks datapakket, of u betaald uw data achteraf zodra de simkaart is ingeschakeld.

Uw simkaart wordt vanaf de start zichtbaar gemaakt in ons portaal waarbij uzelf realtime het dataverbruik van uw simkaart kunt monitoren. De kaart is voorzien van één IP-adres. Heeft u meerdere vrij besteedbare IP-adressen nodig kunnen we u deze middels onze SD-WAN of Fixed IP-Box leveren. 

AirInternet Back-up met modem

Is een Sim-Only Back-up verbinding niet voldoende voor u? Dan kunt u ook gebruik maken van onze Back-up modems. We hebben diverse soorten modems en aanvullende diensten en apparatuur zoals onze SD-WAN software en onze Fixed IP Box, waarmee u een optimale en ijzersterke back-up verbinding kunt bouwen. Verder kunt u kiezen uit één of meerdere vrij besteedbare publieke IP-adres(sen) en geven we u de mogelijkheid om het modem bij ons in de monitoring te zetten. Een volledig overzicht van de mogelijkheden vindt u hierboven.

Datapool

Heeft u meerdere back-up verbindingen nodig dan kunnen we u ook één grote datapool bouwen. Hier kunnen alle simkaarten en modems gebruik van maken. Hiermee verdwijnt het risico dat een verbinding boven zijn bundel komt. U kunt deze data overal in Europa provider onafhankelijk gebruiken. Uw verbindingen nemen simpelweg het sterkste 4G of 5G signaal voorhanden.

Heeft u behoefte aan een gesprek waarin we uw specifieke situatie bekijken? Neemt u dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Een partnernetwerk dat groeit. Groei mee!

We informeren u graag over AirInternet en de mogelijkheden van ons partnerprogramma. Word onderdeel van een van de grootste netwerken voor mobiele connectiviteit!