QCS AirInternet back-up oplossing

AirInternet Back-up verbinding

Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van Cloud toepassingen en trends als Bring Your Own Device is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben.

QCS biedt ondernemers een betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stelt bij uitval van de hoofdverbinding:

Contactgegevens

QCS Maastricht B.V.
Roermondseweg 68
6061GC Posterholt

Tel: +31 88 433 33 33
Email: info@ontzorgt-u.nl

Back-up

Voorkom onderbrekingen in uw werkproces met een van de back-up verbindingen van QCS

AirInternet Back-up

QCS bouwt voor u een eigen datapool, hier kunt u zoveel data aan toevoegen als uzelf wil. Bij de start krijgt u een eigen portaal waar u overzichtelijk alle verbindingen kunt zien en monitoren. Via deze portaal kunt u zoveel simkaarten aan uw datapool koppelen als uzelf wil. Elke simkaart kan onbeperkt gebruikmaken van de data in de datapool. Zo betaalt u dus altijd alleen maar voor wat u verbruikt.

De back-upverbinding kan geleverd worden op basis van sim-only en beschikt standaard over een vast IP-adres! Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de back-up verbinding in combinatie met onze robuuste hardware in te zetten. Zo bent u ten alle tijden verzekert van een stabiele en robuuste back-upverbinding die inschakelt zodra uw hoofdverbinding uitvalt.

Hoe realiseert QCS dit?

Zodra u kiest voor een back-up oplossingen van QCS inclusief hardware ontvangt u een QCS 4G+ internet modem. Dit modem meldt zich aan op meerdere 4G+ zendmasten en wordt geplaatst in uw bedrijfspand. Achter het 4G+ modem komt uw eigen router of switch te staan met daaraan uw hoofd internetverbinding inclusief Firewall. Uw IT-medewerkers of ICT partner houdt 100% controle over de beveiliging van uw netwerk. Zodra uw hoofdverbinding wegvalt schakelt automatisch het 4G+ modem in en neemt de verbinding over.

Kiest u voor een QCS back-upverbinding op basis van sim-only. Dan ontvangt u een simkaart van ons die u in uw eigen hardware kunt gebruiken. Alle back-upverbindingen werken provider onafhankelijk en hebben derhalve altijd de beschikking over het sterkste 4G-signaal.

AirInternet back-up