QCS AirInternet back-up oplossing

Sim Only

U bepaalt de hardware wij leveren de connectiviteit, met één vast ip-adres

Datapool

Nooit meer buiten de bundel met een datapool voor al uw back-up verbindingen

 

Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van Cloud toepassingen en trends als Bring Your Own Device is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben.

QCS biedt ondernemers een betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stelt bij uitval van de hoofdverbinding.

Volg ons op:

Of neem contact op:

Tel: +31 88 433 33 33
Email: info@airinternet.eu

Supportdesk: +31 88 433 33 40
E-support: support@airinternet.eu
Twitter support: @QCS_AirInternet 

 

AirInternet Back-up Sim-Only

QCS heeft diverse mogelijkheden om u te voorzien van een passende back-up verbinding. Zo kunnen we u een back-up verbinding leveren op basis van sim-only. U plaatst zelf de simkaart in uw hardware en draagt zelf de verantwoording voor een correcte configuratie tussen de hoofd- en back-up verbinding. Afhankelijk van uw wensen kunt u deze simkaart voorzien van een maandelijks datapakket, of u betaald uw data achteraf zodra de simkaart is ingeschakeld.

Uw simkaart wordt vanaf de start zichtbaar gemaakt in ons portaal waarbij uzelf realtime het dataverbruik van uw simkaart kunt monitoren en deze kunt pauzeren en heractiveren naar wens. De kaart is voorzien van één vast privaat IP-adres waarmee u (mocht u dat willen) vanuit het device een VPN tunnel kunt opbouwen.

AirInternet Back-up met modem

Is een Sim-Only Back-up verbinding niet voldoende voor u? Dan kunt u ook gebruik maken van ons Back-up modem. Ons modem heeft een aantal voordelen ten opzichte van Sim-Only:

  • Ons modem is voorzien van een externe antenne, hierdoor heeft u geen last van interne dempingen en creëert u een optimale verbinding. 
  • Met een modem kunt u in ons portaal ook de signaalwaardes van uw verbinding uitlezen. Mochten deze niet optimaal zijn kunt u aan de hand van de gegevens uit ons portaal zelf uw verbinding optimaal uitrichten.  
  • Maakt u gebruik van ons modem dan is dit voorzien van een /30 netwerk, in tegenstelling tot de simkaart heeft u nu de beschikking over 4 IP-adressen een VPN tunnel hoeft hierdoor bijvoorbeeld niet vanuit het device zelf opgebouwd te worden. Dit kan ook vanaf uw kantoor opgebouwd worden.
  • Onze modems worden vooraf geconfigureerd waardoor u er in principe alleen nog maar uw hoofdverbinding aan hoeft te koppelen.

Datapool

Heeft u meerdere back-up verbindingen nodig dan kunnen we u ook één grote datapool bouwen. Hier kunnen alle simkaarten en modems gebruik van maken. Hiermee verdwijnt het risico dat een verbinding boven zijn bundel komt. 

Wij kunnen u een datapool leveren dankzij een unieke samenwerking met de Belgische provider Orange. U kunt deze data dan ook overal in Europa provider onafhankelijk gebruiken. Uw verbindingen nemen simpelweg het sterkste 4G signaal voorhanden.

Heeft u behoefte aan een gesprek waarin we uw specifieke situatie bekijken? Neemt u dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!